Encore är en föreställningsdatabas där Finlands Nationalopera och -balett har lagrat information om opera- och balettföreställningar som uppförts på Finlands Nationalopera och -balett och på den tidigare Inhemska operan och Finska operan alltsedan den första föreställningen år 1911. Med hjälp av en sökfunktion kan man få fram information om vilka verk som har uppförts och vem som har varit med om att sätta upp föreställningarna.

Informationen har lagrats på tre olika nivåer: verk, produktioner och föreställningar som getts inom ramen för en produktion. Sökningen kan också begränsas till personer och artistgrupper.

Kostymskiss, Coppélia Fotografi, Coppélia Fotografi, Kostymskiss, Turandot Fotografi, Turandot Kostymskiss, Den blå pärlan Kostymskiss, Den blå pärlan Fotografi, Den blå pärlan Fotografi, Den blå pärlan Kostymskiss, Kostymskiss, Kostymskiss, Kostymskiss, Mörke sonen Kostymskiss, Mörke sonen Kostymskiss, Mörke sonen Kostymskiss, Kyllikkis bortrövande Kostymskiss, Kyllikkis bortrövande Dekorskiss, Furst Igor Dekorskiss, Furst Igor Kostymskiss, Furst Igor Fotografi, Pajazzo