Information on performance
- Production
- concert, premiere Feb 6, 1994
- Additional information
- VAALISOPPAA 6.2.
Aperitiiviksi sellokaanon: BENEDICTINER MUNK LICÖR
Sopan valmistusohje:
Tuhti annos Piazzolan tangoja
1 annos Beethovenin puhallinkvintettoa Nevalaisen tapaan
4 palaa Mozartin huilukvartettoa
aivan pieni ripaus Beatlesia Väyrysen heittämänä
hieman lisää Piazzolaa Tshaikovskia tarpeen vaatiessa
2 hyppysellistä Mozartin käyrätorvitrioa
vaalisopan kruunaa yleensä Porilaisten marssi
pinnalle ripotellaan l Säkkijärven polkka
Sopan hämmentäjä AARNO CRONVALL
1. Kokki
KIRSTI VÄYRYNEN sello ja monet hänen soittajasisarensa sekä pari poikaa
2. Kokki
HEIKKI NEVALAINEN käyrätorvi ja tietysti käyrätorviystävät
3. Kokki:
HENRIK PERELLO viulu ja tamperelaiset tangokollegat
Keitoksen tasosta vastaa oopperaorkesterin kamarimusiikkitoimikunta tuottaja Heikki Riikonen ravintolapäällikkö Juha Blomqvist