concert Feb 6, 1994

Information on performance

Production
concert, premiere Feb 6, 1994
Additional information
VAALISOPPAA 6.2.

Aperitiiviksi sellokaanon: BENEDICTINER MUNK LICÖR

Sopan valmistusohje:

Tuhti annos Piazzolan tangoja

1 annos Beethovenin puhallinkvintettoa Nevalaisen tapaan

4 palaa Mozartin huilukvartettoa

aivan pieni ripaus Beatlesia Väyrysen heittämänä

hieman lisää Piazzolaa Tshaikovskia tarpeen vaatiessa

2 hyppysellistä Mozartin käyrätorvitrioa

vaalisopan kruunaa yleensä Porilaisten marssi

pinnalle ripotellaan l Säkkijärven polkka

Sopan hämmentäjä AARNO CRONVALL

1. Kokki
KIRSTI VÄYRYNEN sello ja monet hänen soittajasisarensa sekä pari poikaa

2. Kokki
HEIKKI NEVALAINEN käyrätorvi ja tietysti käyrätorviystävät

3. Kokki:
HENRIK PERELLO viulu ja tamperelaiset tangokollegat

Keitoksen tasosta vastaa oopperaorkesterin kamarimusiikkitoimikunta tuottaja Heikki Riikonen ravintolapäällikkö Juha Blomqvist